KONCERT: Opća opasnost + gosti

11.05.2016., 23:20 | Š.T.

KONCERT: Opća opasnost + gosti

Popularni hard rokeri iz Županje, Opća opasnost, održat će 20. svibnja veliki koncert u Zaboku u šatoru ispred Regeneratora. Prije njih domaćoj publici predstavit će se švedski bendovi The OhNos i Huanastone dok će za covere najvećih rock hitova zadužen biti bend Fifty G. Bogatu večer na dva stagea zaokružit će DJ Gotz u popodnevnim satima i DJ Kneža sa svojim programom Dance Hard koji će trajati do 5 sati ujutro. Cijena ulaznice je 30 kuna i moći će se kupiti isključivo na ulazu.

OPĆA OPASNOST bend je osnovan davne 1992. u Županji, a potpisuju bezvremenske hitove kao što su „Jednom kad noć“, „Treba mi nešto jače od sna“, „Opća opasnost“ . Za pjesmu „Tvoje ime čuvam“ osvojili su Porin 2013. godine. Predvodi ih karizmatični vokal Pero Galić, a uz njega sviraju Slaven Živanović Žiža (gitara), Vlado Soljačić Sojka (gitara), Igor Kolić (bas), Josip Kamenski Kameni (bubnjevi) i Branimir Jovanovac Bani (klavijature). Trenutno aktivno promoviraju novi singl „Gubim tlo pod nogama“.
https://www.youtube.com/watch?v=eQ3OXSN_8Mk
https://www.facebook.com/Opća-Opasnost-89611314858/

THE OhNos su ženski punk pop bend iz Malmöa nastao 2014. godine. Članice imaju bogato iskustvo u švedskim indie bendovima još iz 90-ih, a onda su se odlučile za novi projekt u kojem će svirati ono što najviše vole. Trenutni promoviraju svoj debitanski EP „Queens of The Underworld“.
http://theohnos.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/QueensOfTheUnderworld/

HUANASTONE je grunge/stoner bend iz Malmöa osnovan 2010. Mini turneja po Hrvatskoj gdje će uz OhNos zasvirati i u zagrebačkoj Močvari bit će prilika da predstave aktualni EP „Huanastone“ koji je sniman u Švedskoj u jednoj napuštenoj školi iz 19. stoljeća
https://www.facebook.com/Huanastone/
http://huanastone.bandcamp.com/

Datum i vrijeme početka: 20.05.2016., 21:00
Cijena ulaznice: 30 kn