Breakdown! promocija albuma

15.09.2015., 20:00 | Š.T.

Breakdown! promocija albuma

Breakdown!;
Retro/modern rock band, je next big thing scene u regiji, a dolazi iz Zaboka, nepresušnog vrela odličnih bendova (Zadruga, .upset, Mahatma, J.R. August, Kain). Iako je lišen svih rock'n'roll klišeja, Breakdown vraća na velika vrata dvije ikone rock'n'rolla, električne gitare i stvari za tulume. Band koji je uvijek spreman dati energičan performans popraćen masivnim i autentičnim zvukom iskonskog rock'n'roll-a. S velikim poštovanjem gledaju na rad mnogih velikih imena iz rock'n'roll povijesti i sadašnjosti poput, Led Zeppelin, The White Stripes, MC5 ili Bob Dylan, no čvrsto stoje na svojim nogama i oslanjaju se na vlastiti rukopis. Sve navedeno uskoro će te moći provjeriti i na njihovom novom albumu koji samo što nije pomeo sve top liste.

Media Stres;
Tročlani alternative rock bend iz Čakovca. Bend je osnovan 2012. godine te svira alternative rock s utjecajima post-punka, post-grungea i progressive rocka. Do sada je bend samostalno izdao 2 demo EPa i jedan EP album te osvojio nagradu na Zaprešić demo festu za najperspektivniji bend po odluci organizatora i 4. mjesto na Imagine Croatia festivalu 2014. godine. Osim nastupa na gotovo svim demo festivalima u Hrvatskoj tu su još svirke na Ferragosto Jam 7. festivalu, Mikser festivalu u Beogradu, Budimpešti i na Imagine festivalu u Parizu. Ovom prilikom bend će promovirati svoj aktualni EP "E.V.I.L.(e-Virus influenced love)".

Pravica; 
Bend iz Oroslavja osnovan 2009. godine kao tročlani akustični sastav.Martin Puntarić-vokal,akustična gitara. Igor Ormuž-bass gitara, Janko Kraševac-Cajon.2014. godine u bend dolazi novi član, bubnjar/perkusionista, Jasenko Frinčić, čime zvuk benda dobiva odmak od akustike te postaje agresivniji i dinamičniji, pogotovo u live nastupima.…
Sami tekstovi najviše su inspirirani zagorskim krajobrazom, brdima, životinjama, prirodom te ljudskim duhom i karakterom, kao i crticama iz povijesti Hrvatske. Žanrovski se mogu smjestiti pod naziv: alternativni etno rock.

+ Dj Maka

Datum i vrijeme početka: 02.10.2015., 21:00
Cijena ulaznice: 10 KN